Miércoles

Femte dagen i Bolivia idag. Just nu sitter jag på ett backpackerkaffé i turiststråket och jar lånat Isabels dator :) Igår tor jag turistkartan och vandrade runt lite i stan, köpte en bok som jag börjat läsa av Carlos Ruiz Zafón. På eftermiddagen träffade jag Skarlets dotter Valentina! Jättekul att ses igen och vi hade mycket att prata om. 
  På kvällen följde jag med till Isabels arbetskamrater på middag och sen gick vi ut, himla trevligt! 
På tisdag nästa vecka blir det Oruro!! Det längtar jag till! Ser verkligen fram emot karnevalen!!
Första gången en annan tar kort på mat och lägger ut på internet! Trodde faktiskt inte den dagen skulle komma. Sen får vi se om jag tar mig igenom den där tegelstenen men jag ska testa i alla fall.
 
Får tyvärr lägga upp mindre bilder, för internet laddar så långsamt.
 
 
 
Valentina igår när vi käkade glass på Dumbo 
Stort demostrationståg utanförvårt hostel imorse, folkmassan tog aldrig slut, det smälldes även endel dynamit som man ofta gör vid demostrationerna här. 
Kaffét jag sitter på nu när jag skriver :)
 
hejsvejs sålänge!

I La Paz!!

Hej hej..
Nu ar jag pa plats i Bolivia igen. Efter en resa med overnattning i Madrid tog vi in pa ett hostel nara La Paz turiststrak. Den hoga luften gor att man blir helt slut efter korta promenader men jag kanner mig inte lika trott som nar jag var har i varas. Idag borjar Isabel sin praktik och jag har vart ner pa stan for att fa ordning pa mitt bolivianska mobilnummer. var tvungen att byta nummer.
   igarkvall var vi pa bio, tittade pa "the bookthief" eller vad den heter pa engelska. Vi sag den dubbad pa spanska. "ladrona de los libros" hette den da. Filmen var skitbra iallafall! Dubbningen var ocksa helt okej kom vi overens om. I eftermiddag ska jag eventuellt aka upp till Pampajasi och halsa pa lite folk fran CAUP!
 
 

RSS 2.0