Beställd bild klar!

Målade riktigt effektivt både igår och idag så jag är redan klar med den här bilden som min gamla gymnasiekamrat Alex ville ha. Alex skickade några separata bilder på henne och Rasmus var för sig och jag fick instruktionen att textraden skulle vara med och resten fick jag hitta på själv.
 


 

Bild på mej och Susanne klar!

Oj, vad dålig jag har varit på att uppdatera senaste veckan! Bilden jag började på förra veckan är klar nu! Lägger upp lite bilder från processen :)
 


Så här ser slutresultatet ut! Kommer eventuellt lägga till lite detaljer runtomkring, jag tycker att det känns lite tomt i allt det blå :P
  Mitt nästa projekt som jag ska göra är en beställning av en gammal klasskompis som ville ha ett porträtt på sej och sin pojkvän, uppdaterar så snart som möjligt när jag börjat på den :)
 

Skriv under namninsamling!

 
Länken nedan är en namninsamling som rör en 16årig flicka från Afghanistan som fått avslag på sin asylansökan och ska utvisas till Afghanistan där hon hotas att dödas! Läs mer om fallets omständigheter i länken. Det är viktigt att så många som möjligt skriver under denna namninsamling för att visa att vi inte tycker att man behandlar människor och ungdomar på det här sättet! Varenda namn är viktigt och gör skillnad!
http://www.skrivunder.com/lat_pakiza_miskinmal_stanna_i_sverige

Ny vecka, ny bild!



Här kommer en liten smygtitt på vad jag håller på med just nu. En teckning i vanliga färgpennor. Med risk för att verka lite egoistisk är detta (som förhoppningsvis syns) också ett självporträtt. Fast det är ju inte bara jag på bilden denna gång utan personen som jobbas fram brevid mej ska förhoppningsvis i slutänden likna min vän Susanne :)
 




Närmre bild på magnetskylten som syns ovan, fick den av Emma igår :D
 
 

fakesemester 3

Hejsan! Idag lägger jag upp en bild på Emma och mig när vi hoppade fallskärm i norra Norge förra våren.
Emma som förövrigt kommit hem från Las Vegas idag!! (det var dock inte en fakesemester)
 

Gammal bild

Firade födelsedag igår och fick bland annat 5 nya promarkerpennor i nya nyanser, så ikväll blir det att introducera dem på nåt nytt projekt när jag kommit hem från jobbet. Har inte ritat/teknat nåt de senaste dagarna så jag lägger upp en bild jag gjorde i vintras, den föreställer min vän Sofie :)
 

portätt

 
Det har varit lite tyst här på bloggen i helgen för jag har varit i Stockholm. Lägger upp en bild jag målade i somras. Den är gjord med promarkerpennor, som de flesta andra bilder jag gör. Personen på bilden är en kompis som heter Kajsa :)
Ha en bra vecka!
 
 

Sjäälvporträtt!!

Det här har jag pysslat med i eftermiddag. Borde tagit fler bilder under tiden, det är alltid kul att se hur bilden utvecklar sig. Är inte klar än, funderar på någon pastellig bakgrund eller kanske någon klämmig textrad till höger. Vi får se
:)
 




Bröllop!

I somras när min morfar fyllde 80 så fick han och mormor den här bilden av mig. Jaa, det är avmålat från deras bröllopsfoto som togs 1955. Fotot är svartvitt från början så jag fick tänka till lite extra för att få till rätt färger. Speciellt hårfärgen, mormor o morfar har ju liksom grått hår, vilket det även såg ut som på det svartvita bröllopsfotot. En liten luring!
Ha en fin kväll!
 

Faster vattnar

Den här bilden föreställer min faster. Den är ritad med vanliga färgpennor
 

fortsättning

Hm.. Igår la jag ju upp en påbörjad bild som nu är typ klar. Blev dock inte helt nöjd med den. Lägger upp halva bilden här så får ni se. Sen får vi se om jag kan rätta till andra halvan eller om jag får klippa ut det braiga delen och göra om resten :P
 

Pågående projekt

Detta är vad jag håller på med just nu, en bild som ska föreställa min bästa vän Emma och hennes Tim, får se om det blir bra eller papperskorgen i slutändan. Naerå, det ska nog bli bra hoppas jag.  En regnig hösteftermiddag som denna blir det perfekt att försöka göra klart den :)
 
 

Porträtt- beställd bild

Den här bilden beställde min gamla gymnasiekamrat Elin. Den föreställer henne och hennes syster. Vill man beställa en bild eller ett porträtt är det bara att hojta till så gör jag nåt roligt efter önskemål! :)
Ha en fin kväll!
 

Fakesemester 2

 
När Emma och jag bilade på den amerikanska västkusten. Unforgetable
 
 

Porträtt

Porträtt jag målat av min klasskompis Jenny


 

Nu börjar ja då..? tagning!

Ja, nu äntligen efter mycket om och men så sparkar jag igång den här bildbloggen. Tanken jag har är helt enkelt att lägga upp de bilder jag ritat och målat, och sen får vi se vart detta leder.
 
 
 
 
Den här bilden heter "semester i Sibirien" och är en av flera bilder som föreställer mig och Emma på semesterställen där vi inte har varit.

RSS 2.0