kvällspyssel

Nu sitter jag som bäst och jobbar med denna bild! Sex stycken personer till är planerade att få plats på den är tanken. Som vanligt är det mina fantastiska promarker pennor som används. Denna gång i a3 format :)

här hände det inte mycket!

Hallå!
Nu har det gått alldeles för lång tid utan att jag uppdaterat, slänger därför in en gammal bild som plåster på såren, eller nåt. Den här gjorde jag i våras.
    Ska även säga att det snart kommer inlägg där jag delar med mig av ett nytt ritprojekt som jag ska sätta igång med. Lovar att det blir denna vecka.
Ja som sagt sålänge får ni nöja er med den här gamla bilden :)
 
 

Vissa åker på fake-semester, andra drar iväg på riktigt

Här är en bild på min vän Sofie som nu befinner sig i Minnesota i USA. För en dryg månad sen var hon dock i New York och flängde runt. Såhär kan det se ut då. 
 
 
Passar även på att göra lite gratisreklam för mig själv. obs, bilden är ett montage.
 

Under production!

Sofie in the big apple
 

Ett kolmårdstroll på rymmen..

Saknar dig Sofeei!!!

Tillskott!

Köpte dessa två nyanser i helgen. En grå, cool grey 1 och en ljuslila, Lavender. Den ljusgrå är bra att göra skuggor med och lavenderpennan får jag kanske användning för att skugga med också. Det här med färglära är inte min starka sida men har vissa gånger klarat av att skugga med turkos/mintgrön utan att det ser konstigt ut. Det ger olika intryck av varmt eller kallt ljus att skugga med olika färger..jaja, den glada amatören testar vidare helt enkelt ;)
 

Mia Skäringer

Hallå! Här kommer en bild jag gjorde för ett tag sen. Passar bra eftersom solsidan börjar idag kan man tänka. Har dock inte följt den serien så mycket förut men det jag sett har jag gilllat! Och gillar skarpt Mia Skäringer! 

RSS 2.0